Kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoille💜

149 ääntä on 77 % parannus kuntavaaleihin jos ottaa huomioon näiden vaalien äänestysprosentin laskun ja huomioi henkilökohtaisen äänimäärä nousun.

Jään niukasti ilman varapaikkaa, mutta musta tämä on tosi hyvä suoritus! Olin vaaleissa ehdolla, jotta terveysjättien kermankuorintaa pystyttäisiin pitämään kurissa ja, jotta sote-ammattilaiset saisivat ansaitsemansa palkkauksen ja työolot. Uskon, että nämä asiat pysyvät edelleen esillä ja tekemäni vaalityö osoittautuu tärkeäksi.

Aluevaalit olivat historian ensimmäiset ja siitä syystä myös hieman kummalliset. Ehdokkaille ja äänestäjille saattoi jäädä epäselväksi vaalien tarkoitus, joka oli meidän yhteisistä sote-palveluista päättäminen. Tästä viestittää se, että Vantaa-Keravan alueella pasiivisimmilla äänestysalueilla äänestämässä kävi vain alle neljännes asukkaista. Jatkossa vaalit pidetään onneksi kuntavaalien yhteydessä.

Kampanjani sai paljon positiivista palautetta ja sen toteuttamisesta voi kehua huikeaa kampanjatiimiä joka jaksoi aina tsempata ja auttaa. Erityiset kehut kuuluvat:

Vaikuttaminen ei tietenkään lopu tähän vaan olen juuri lähettänyt kunnan käsiteltäväksi kuntalaisaloitteeni Hiekkaharjun Aito Avioliitto -banderollin poistamiseksi.

Kiitos!💜

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s