Tänään äänestetään tasa-arvon, ilmaston ja koulutuksen puolesta!

Jos me ei saada nyt kuuluviin nuorten ääntä, niin koska se tapahtuu? Silloin kuin ilmastonmuutos on jo tehnyt tehtävänsä? Ratkaiseva ilmastonmuutoksen hidastaminen tehdään ihmisten syyllistämisen sijaan poliittisilla päätöksillä.

Jos varallisuus- ja tuloerojen kasvu jatkuu, tulee se aiheuttamaan demokratian rapistumista, jolloin kellään ei ole täällä hyvä olla. Eriarvoisuus on kasvanut ja se koskettaa kipeimmin köyhyydessä kasvavia lapsia. Köyhyyden periytyminen on katkaistava vahvistamalla hyvinvointivaltion perusrakenteita.

Koulutukseen ja osaamiseen panostaminen on Suomen tulevaisuuteen panostamista. Vain me nuoret voimme pitää tulevaisuuden Suomen hyvinvoivana. Me olemme niitä, jotka pidämme yllä Suomen kilpailukykyä myös 2050-luvulla. Leikkaamalla ja kyykyttämällä kenenkään työnteon laatu ei parane. Päinvastoin. Haluan nähdä yhteiskunnan, jossa jokaisella on mahdollisuus sosiaaliseen nousuun ja siihen tuetaan. Koulutukseen, siis ihmisiin, investoiminen on ainoa oikea tie meille kaikille hyvään yhteiskuntaan.

Koska tulevaisuus on peruttu, jos meno ei muutu.

Käytä ääntäsi tänään! Sen voi tehdä vain sinulle äänioikeusrekisteriin merkityssä paikassa. Äänestyspaikat ovat auki 20.00 asti! Oman äänestyspaikkasi voi etsiä helposti täältä: https://www.aanestyspaikat.fi/

#SinäPäätät

 

tuoma_FB_jakokuva_02.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s