Aluevaalit tulevat ja olen ehdolla Vantaa-Keravan aluevaltuustoon!

Mitkä ihmeen aluevaalit?

Maan hallituksen tekemän soteuudistuksen myötä kuntien sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät hyvinvointialueiden hoidettavaksi. Yksi näistä hyvinvointialueista on Vantaa-Kerava. Aluevaaleissa äänestetään siis tälle hyvinvointialueelle valtuusto, johon olen ehdolla.

Miksi olen ehdolla?

Koska puhe sote-alan ammattilaisten arvostuksesta pitää viimein konkretisoitua. Meidän yhteiset sote-palvelumme täytyy jatkossakin järjestää ihmisille, ei yksityisille terveysjäteille. Ja jotta kaikilla olisi tasa-arvoinen mahdollisuus saada hoitoa, täytyy terveyskeskusmaksujen ja jonojen jäädä historiaan.

Sote-ammattilaisten arvostus näkyviin – palkkaus ja työolot kuntoon

Turvataan sote-alan ammattilaisten riittävyys maksamalla lisää liksaa ja parantamalla työoloja.

Sote-palvelut ihmisille, ei herhiläisille

Jos annamme oikeistolle vallan sosiaali- ja terveyspalveluista, myydään ne yksityisille toimijoille.  Yksityisiä sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavat terveysjätit rahastavat hoivalla ja jättävät verot maksamatta Suomeen.

Terveyskeskusmaksut ja jonot pois

Terveyskeskusmaksut poistamalla varmistamme kaikille tasa-arvoisen mahdollisuuden saada hoitoa. Maksujen laskuttaminen ihmisiltä maksaa enemmän, kuin niistä saadaan takaisin. Terveyskeskusjonot poistamme varmistamalla jokaiselle lääkäriin pääsyn viimeistään viikossa.

Vaalipäivä 23.1.2022!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s