Kiitos äänestäjille!

Olen noin reilun viikon sulatellut vaalitulosta ja haluan kiittää kaikkia minua äänestäneitä. Kiitos!
Koko puolueen vaalivoitto oli todella tärkeä merkkipaalu. Vaalit olivat hyvin opettavainen kokemus ja annoin sille aivan kaikkeni. Erityiset kiitokset haluan osoittaa Laurille, Jussille sekä Chaulle, jotka auttoivat minua enemmän kuin tarpeeksi.

Henkilökohtainen vaalitulos jäi kauas tavoitteesta, mutta uusia vaaleja tulee aina. Politiikan tekeminen ei lopu osaltani tietenkään tähän. Aikomukseni on hakea Vantaan Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi sekä toukokuussa Vasemmistonuorten hallitukseen.
Kesällä tulen tekemään töitä Rakennusliitolle.

108 x Kiitos!.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s