Tuomas eduskuntaan!

Voin vihdoin ilmoittaa olevani Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiiristä, vaikka Helsingin Sanomissa luki vielä reilu viikko sitten muuta.

Lähdin ehdolle, koska Suomessa on tehty liian pitkään lyhytnäköistä politiikkaa, vaikka suurimmat ongelmat tarvitsevat kauaskantoisia ja konkreettisia toimia. Ilmastonmuutoksen ja eriarvoistumisen korjaamiseksi täytyy tehdä tiukkoja tavoitteita ja kovia ratkaisuja.

Koulutuksesta ja ilmastonmuutoksen torjumisesta tulisi puhua, kuin hävittäjähankinnoista: niistä ei voi tinkiä. Meillä on keinot torjua ilmastonmuutos. Sen torjuminen tapahtuu vain selvillä teoilla. Suomalaisen koulutuksen ja sivistyksen alasajo on pysäytettävä ja koulutuksen tulee olla väline myös eriarvoistumisen pysäyttämiseksi.

Jokainen saamani ääni on enemmän, kuin vain osoitus luottamuksesta kansanedustajaksi. Se on osoitus siitä, että ihmiset todella pitävät näitä asioita tärkeinä. Olen Vasemmistoliiton ehdokas, koska puolueella on selvä visio ja ratkaisut nykyisiin ongelmiin

Tervetuloa mukaani vaalikevääseen tekemään rakentavaa ja tulevaisuuteen katsovaa politiikkaa!

#Suihkonen2019 🔥

50891901_10219169849741769_810006724374167552_n.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s