Sitoutumaton vasemmisto teki HYY:n vaaleissa historiaa!

Vielä vaaliflunssaa potevana haluan nyt kiittää viikko sitten päättyneistä Helsingin yliopiston ylioppilaskunta – HYY:n edustajistovaaleista jokaista äänestäjääni saamastani luottamuksesta, eli 49 kertaa kiitos! Tällä äänimäärällä olin Sitoutumaton vasemmiston listan toinen ja näin myös kevyesti HYY:n edustajiston jäsen.

Teimme historiaa, kun Sitvas sai enemmän paikkoja, kuin koskaan ja yhdessä HYY:n vihreiden kanssa muodostetun vaalirekaan Maailmanpyörän kanssa olemme nyt suurin ryhmä edustajistossa! Toistan: suurin ryhmä!

Edustajistossa meillä on paikoista 20/60, joka kertoo siitä, että Helsingin yliopiston opiskelijat haluavat, että HYY ottaa yhä rohkeammin kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, kuten koulutuspolitiikkaan ja ilmastonmuutokseen.

Haluan äänestäjien lisäksi kiittää erityisesti Vilma-Lotta Pajalaa, Pekko Korvuota ja Jussi Vuolaa tämän tekemisen mahdolliseksi!

Kiitos!

Copy of Think voluminous sleeves and bold prints. This fashion trends gears towards more drama than usual everyday dresses..png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s