Pride-viikon huipennus

Lauantaina juhlittiin Pride-viikon huipennusta, jolloin yli 100 000 ihmistä marssi ihmisoikeuksien puolesta. Oikeuksien, jotka kuuluvat kaikille. Vantaalla viikkoa varjosti kuitenkin edelleen jo vuosia näkyvällä paikalla Hiekkaharjun aseman läheisyydessä oleva syrjivä Aito avioliitto -yhdistyksen banneri.

Vantaa oli tänävuonna ensimmäistä kertaa isommalla volyymilla mukana Pride-viikossa muun muassa liputtamalla sateenkaarilipuilla. Päätin kirjoittaa Vantaan Sanomiin siitä, että Vantaan kaupunki City of Vantaa tulisi vaatia tämän Aito avioliitto -yhdistytksen bannerin välitöntä poistamista. On harmittavaa huomata, kuinka tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ei edelleenkään ole kaikille päivänselvää.

Maailma muuttuu kuitenkin yhä suvaitsevammaksi, kun sitä muutetaan! 🏳️‍🌈💪🏻

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s