Suosittelijani Vantaan valtuustoon

Huomenna äänestetään, joten tässä viisi huipputyyppiä kertomassa, miksi olen heidän mielestään hyvä ehdokas vantaalaisille✊

📣Merja Kyllönen, kansanedustaja, ex-meppi:”Herätys Vantaa, nyt äänestämään lähtekää,On helppoa ääni antaa, sillä Tuomas ei sanattomaks jää. Virtaa ja tekemisen tahtoa, toimelias Tuomas valtuustoon!”📣Liban Sheikh, Vasemmistonuorten puheenjohtaja:”Olen tutustunut Tuomakseen poliittisen vaikuttamisen tiimellyksessä. Arvostan hänessä nuorekasta tapaa vaikuttaa ja aktiivista toimintaa sekä paikallistasolla että laajemmin reilumman työelämän puolesta. Tuomaksesta Vantaa saisi ympäristötietoisen sekä aidosti nuorten ja opiskelijoiden hyvinvointia edistävän päättäjän.”📣Mari Ikonen, Vasemmistoaktiivi Rovaniemeltä:”Vaikka Tuomas saattaa näyttää silloin tällöin kokoomusnuorelta, on sen sydän ja arvot vahvasti vasemmalla! Tää ay-jyrä on ottanut haltuun niin TikTokin kuin Vantaan politiikan ja lupaa viedä mennessään myös homofobiset lakanat. Tuomaksesta myös paistaa kotiseuturakkaus läpi, ainakin niin usein se muistuttaa Vantaan paremmuudesta. Ja tottahan se on, Vantaa on varmasti hyvä paikka, jos siellä on päättämässä sellaisia ihmisiä kuin Tuomas!”📣Oskari Rintala, tutkija:”Suositus Tuomakselle! Pitkän linjan ystävälle, luotettavalle, reilulle ja tukea tarjoavalle. Tekijänä aktiiviselle, periksiantamattomalle ja aikaansaavalle. Anna ääni Tubelle (295) minun ja Vantaan puolesta.”📣Eeva-Maria Grekula, köyhyysturkija:”Tuomas Suihkonen on paras valinta, kun haluat Vantaan valtuustoon fiksun nuoren ajamaan panostuksia esimerkiksi harrastusmahdollisuuksiin, joukkoliikenteeseen ja mielenterveyspalveluihin. Tuomas on harkitsevainen ja järkevä kaveri, jolta löytyy myös hyväntuulista huumoria keventämään asioita.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s