Ehdolla HYY:n edustajistovaaleissa

Hei, Helsingin yliopiston opiskelija!

Olen ehdolla Sitoutumattoman Vasemmiston (SitVas) listalla Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon numerolla 172

Olen 24-vuotias Tuomas Suihkonen, valtiotieteellisen poliittisen historian ja humanistisen tiedekunnan historian maisteriopiskelija. Olen aktiivinen opiskelija, jonka vapaa-ajan toimintaan kuuluu vaikuttaminen, eri urheilulajit ja kulttuuri.

Toimin aktiivisesti kansainvälisyysvastaavana poliittisen historian opiskelijoiden ainejärjestössä (Polho ry) ja Historian Opiskelijain Liitossa (HOL). Toimin myös muun muassa Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) hallituksessa varajäsenenä.

Haen edustajistoon, koska haluan olla kehittämässä HYY:n edunvalvontaa, yhdenvertaisuutta ja yhteiskunnallista vaikuttamista. Haluan tehdä myös töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta, kuten opintopsykologien ja mielenterveyspalveluiden lisäämiseksi sekä lepotilojen saamiseksi kampuksille. Opiskelijaliikkeen suunnannäyttäjänä HYY:n tulee ottaa kantaa ilmastonmuutoksen torjumisen puolesta yhä hanakammin. HYY:n tulee olla lähellä jokaista sen jäsentä!

Lähestyt minua sitten Facebookissa tai opiskelijatapahtumissa, minulla on aina aikaa keskustella kanssasi.

Tästä linkistä löydät Sitoutumattoman Vasemmiston vaaliohjelman: https://sitvasfi.wordpress.com/vaaliohjelma-2018/

Täältä pääset äänestämään: https://vaalit.hyy.fi (31.10.–2.11. tai 5.11.-7.11.)

 

1721.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s