Kuntavaalien uusi vaalipäivä on 13.6.

Vaalien siirtämistä ei tehty kevyin perustein, vaan siihen johti tämänhetkinen tartuntatilanne. Tilanteeseen olisi pitänyt varautua, mutta kuka olisi voinut tietää, että maaliskuussa 2021 tartuntaluvut ovat näin korkealla?

Nyt tärkeintä on nyt ihmisten terveys ja, että vaalit järjestetään mahdollisimman turvallisesti, jotta kaikki pääsevät äänestämään.

Itse olen ollut jatkuvasti huolissani erityisesti äänestyspaikoilla vaaleja toimittavien vaalivirkailijoiden turvallisuudesta. Miten heidän terveytensä olisi taattu, kun samalla äänestyspaikalla voi käydä äänestyspäivän aikana satoja äänestäjiä?

Yksi syy tilanteeseen on myös jatkuva julkishallinnosta nipistäminen. Tämä on johtanut siihen, että pakolliset asiat, eli lakisääteisesti hoidettavat asiat tehdään, mutta esimerkiksi koronan tapaisiin erikoistilanteisiin ei ole resursseja.

Itse haluan toivottaa tsempit kaikille ehdokkaille, demokratian sankareille!

Kampanja jatkuu ainakin minulla normaalisti aina vaalipäivään asti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s