Terveysjättien voitot vanhustenhoitoon ja sote-duunareiden tileille!

Aluevaltuusto päättää siitä, kuka tuottaa sote-palvelut ja millä hinnalla. Fiksuinta on vahvistaa julkisia palveluita ja maksaa ammattilaisille kunnollista palkkaa, eikä antaa yhteisten rahojemme valua hoivalla rahastavien terveysjättien voittoihin.

Tuottamalla itse palvelumme voimme varmistua siitä, että työolot ovat kunnolliset. Sosiaalityöntekijöiden asiakasmäärien on pysyttävä kohtuullisena, vanhuspalveluiden hoitajilla pitää olla aikaa hoivalle. Kehittämällä omaishoitajien palveluita huolehdimme siitä, että hoivaaja ja hoivan saaja voivat paremmin.

Sosiaali- ja terveyspalvelut eivät ole bisnestä. Kun sanotaan, että säästämme byrokratiasta tai henkilöstökuluista, tietää se aina palvelun laadusta leikkaamista. Tällaiset säästöt kuormittavat työntekijöitä sekä vähentävät asiakkaiden ja potilaiden saamaa hoitoa.

Aluevaaleissa äänestetään omasta ja lähimmäisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Muista äänestää ennakkoon 12.-18.1. tai vaalipäivänä 23.1!

Kuvaaja: Anni Burman (2021)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s